Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag : Sneltransport tussen België en Nederland | internationale koerier Nederland

Koerier België - Nederland | sneltransport

koeriersdiensten België - Nederland

Wij hebben reeds vele jaren ervaring in de transportwereld.


Wenst u een heel snel transport tussen België en Nederland, dan zijn wij uw geschikte partner.
We halen het pakket bij u op, en rijden direct, zonder tussenstop, door naar de bestemming in Nederland.
Zonder tussenstops wordt dus geen extra tijd verloren, of loopt de verzending geen gevaar op beschadiging.

In geen tijd brengen wij uw verzending of pakket naar uw opgegeven adres in Nederland. Wij rijden bijvoorbeeld op Amsterdam, Rotterdam,... Eender waar in Nederland.
Expresstransporten houden voor ons veel in: sneltransport, distributierondes of projecten op maat.


Wij bieden vervoer aan naar Nederland van enveloppes, briefwisseling of documenten, transporten van pakketten, nationale of internationale koeriersdiensten en projecten op maat. U kan ons gerust contacteren voor verdere info.

Vervoer van enveloppes / brieven / documenten naar Nederland

Enveloppes of documenten worden discreet vervoerd. Wij kunnen bij de klant / tussenstop eventueel wachten op documenten die enkel maar een handtekening nodig hebben, zodat ze op aanvraag direct terug naar de opdrachtgever gebracht worden. Transport van documenten gebeurt steeds zonder tussenstop, tenzij dit wordt aangevraagd!

Transport van collies / pakketten / dozen naar Nederland

Wij kunnen collies vervoeren voor bedrijven of particulieren. Deze kunnen rechtstreeks naar de bestemming gebracht worden. Eventueel kan er nog een extra tussenstop voor pakkettransport bijgevoegd worden.
Wij kunnen ook distributierondes op maat maken.

Nationale koeriersdienst binnen België

Wij zijn gevestigd in West-Vlaanderen, maar bieden koeriersdiensten aan over heel het land: nationale koeriersdienst.

Internationale koeriersdienst naar Nederland

Op aanvraag bieden wij ook een internationale koeriersdienst aan. Wenst u uiterst snel een pakket of documenten ter plaatse in het buitenland, dan kan u op onze sneltransport dienstverlening rekenen.

Projecten op maat

Heeft u een ander idee dat we hierboven nog niet opgelijst hebben, contacteer ons dan gerust voor verdere info. Wij zijn heel flexibel en bereid om vlotte samenwerkingen aan te gaan.

Ons bedrijf is gevestigd nabij Kortrijk in West-Vlaanderen, maar we kunnen onze service aanbieden aan bedrijven over heel België. Wij bieden transporten aan naar binnen- en buitenland.
Wij bieden internationale koerierdiensten aan in heel Europa, bijvoorbeeld naar volgende landen: Contacteer ons gerust voor verdere vragen: contact.