Plak deze code vervolgens ook onmiddellijk na de openingstag : koeriersdiensten en sneltransport | express koerier | internationale koerier

Onze koeriersdiensten die we aanbieden

koeriersdiensten

Wij hebben reeds vele jaren ervaring in de transportwereld.

Expresstransporten houden voor ons veel in: sneltransport, distributierondes of projecten op maat.


Wij bieden vervoer aan van enveloppes, briefwisseling of documenten, transporten van pakketten, nationale of internationale koeriersdiensten en projecten op maat. U kan ons gerust contacteren voor verdere info.

Vervoer van enveloppes / brieven / documenten

Enveloppes of documenten worden discreet vervoerd. Wij kunnen bij de klant / tussenstop eventueel wachten op documenten die enkel maar een handtekening nodig hebben, zodat ze op aanvraag direct terug naar de opdrachtgever gebracht worden. Transport van documenten gebeurt steeds zonder tussenstop, tenzij dit wordt aangevraagd!

Transport van collies / pakketten / dozen

Wij kunnen collies vervoeren voor bedrijven of particulieren. Deze kunnen rechtstreeks naar de bestemming gebracht worden. Eventueel kan er nog een extra tussenstop voor pakkettransport bijgevoegd worden.
Wij kunnen ook distributierondes op maat maken.

Nationale koeriersdienst

Wij zijn gevestigd in West-Vlaanderen, maar bieden koeriersdiensten aan over heel het land: nationale koeriersdienst.

Internationale koeriersdienst

Op aanvraag bieden wij ook een internationale koeriersdienst aan. Wenst u uiterst snel een pakket of documenten ter plaatse in het buitenland, dan kan u op onze sneltransport dienstverlening rekenen.

Distributierondes

Onze koeriersdiensten houden ook distributierondes in.

Projecten op maat

Heeft u een ander idee dat we hierboven nog niet opgelijst hebben, contacteer ons dan gerust voor verdere info. Wij zijn heel flexibel en bereid om vlotte samenwerkingen aan te gaan.

Ons bedrijf is gevestigd nabij Kortrijk in West-Vlaanderen, maar we kunnen onze service aanbieden aan bedrijven over heel België. Wij bieden transporten aan naar binnen- en buitenland.
Wij bieden internationale koerierdiensten aan in heel Europa, bijvoorbeeld naar volgende landen: Contacteer ons gerust voor verdere vragen: contact.